Wollig Landleven fair op de Balloohoeve….

 

De Balloohoeve is een agrarisch bedrijf dat in 1997 hobbymatig begonnen is met het houden van Charolais kalveren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf dat naast de veehouderij haar activiteiten heeft verbreed.

Ze doen er aan akkerbouw en natuurbeheer, het is een zorgboerderij, er is een camping, boerderijwinkel en paardenhouderij.

Het is gelegen in het prachtige dorp Balloo vlakbij het Balloërveld bekend bij velen door de schitterende schaapskooi.

 

De Balloohoeve heeft een schitterend terrein met camping en een nieuwe manege hal. Een winkel met in hoofdzaak biologische artikelen.

Voor de winkel een groot terras waar men heerlijk kan zitten tussen de kippen en overige dieren. Kortom een perfecte locatie voor een Wollig Landleven fair.

 

Wol, landleven en streekproducten fair

Op 9 juni organiseren we een  wol, landleven en streekproducten fair in nauwe samenwerking met de De Balloohoeve.

Naast een  wolmarkt met alles op het gebied van wol, breien, haken garens, kleding, spinnen, kaarden etc., zullen er landleven en streekproducten gepresenteerd worden.

De fair vindt zowel binnen (manege) als rondom buiten plaats

Heb je producten of biedt je iets aan gerelateerd aan wol, garens, breien, haken, vilten, kleding, stoffen etc., of ben je gespecialiseerd in landleven en streekproducten, dan ben je van harte uitgenodigd deel te nemen.

Wollig Landleven arrangement op de camping:

Wil je er een weekendje van maken? Ook dat is mogelijk op de keurig aangelegde camping met alle voorzieningen aanwezig. (Vol is vol) Informeer naar de mogelijkheden.

We hebben een bijzonder leuke Wollig Landleven arrangement:

Een arrangement voor 2 personen en eigen kampeermiddel van 7 juni t/m 10 juni 17 uur inclusief ontbijtmand voor twee personen slechts € 80,-

(reserveren is noodzakelijk)

 

Deelname formulier voor standhouders (kramen) Wollig Landleven Balloohoeve (Drenthe) 2019

Inschrijfformulier Food (catering), Verkoopwagens en overige grondplaatsen 2019 (geen kramen)

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *