Belangrijke informatie voor standhouders, publiek, en pers

Een schaapskooi als bijvoorbeeld de Holtinger zijn afhankelijk van vele instanties op diverse terreinen. Staatbosbeheer, provincie, gemeente, noem het maar op. Sinds enkele maanden krijgt men te maken met allerlei aanpassingen in regelgeving, subsidies etc. Afgelopen week is dit tot een climax gekomen waarbij zelfs het voortbestaan van de kudde wordt bedreigt.

Wollig Landleven organiseert in nauwe samenwerking met de stichting Holtinger schaapskudde de Wollig Landleven fair.

De stichting komt naar aanleiding van bovenstaande met een volgende mededeling:

Gezien de onzekerheid over een deel van de provinciale subsidie voor het in standhouden van de schaapskuddes in Drenthe en het moeizame proces tot het komen van een Ondernemerskooi bij de schaapskooi heeft het bestuur na overleg met Wollig Landleven besloten het schaapscheerdersfeest/wolfair dit jaar niet voor twee dagen te organiseren maar alleen op zondag 7 juli. Het financiële risico voor de Stichting is te groot om op dit moment een tweedaags evenement te organiseren.

De fair gaat gewoon door!

We hebben dus moeten besluiten de fair niet op 2 maar op 1 dag te gaan organiseren. Dat wordt zondag 7 juli. Het gehele programma blijft exact gelijk en zal mogelijk nog verder worden uitgebreid.

Wijziging voor deelnemers:

Beste deelnemers, wij vinden deze maatregel bijzonder vervelend maar vragen uw medewerking en begrip in deze. We willen het programma die we juist dit jaar groter opzetten behouden, maar de kosten moeten we reduceren.

Heeft u alleen ingeschreven voor zaterdag, dan komt uw inschrijving helaas te vervallen. Wilt u alstublieft overwegen deze naar zondag over te zetten? We zouden het geweldig vinden. Kan het niet, dan hebben we alle begrip. Aanmelden voor alleen de zondag kan via dit formulier: http://bit.ly/2YWDqLs

Heeft u voor beide dagen ingeschreven, dan vervalt de zaterdag. We gaan ervan uit, en hopen dat u wel op zondag wilt blijven komen. Uw deelnameprijs wordt vanzelfsprekend aangepast naar 1 dag, voor het geldende tarief ad. €50,- voor standhouders.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.