Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wol en Landleven event Landgoedboerderij Oosterheerdt IS VERVALLEN!

juni 23-11:00 - 16:30

Wol & Landleven event Landgoedboerderij Oosterheerdt

 

 

 

 

Landgoedboerderij Oosterheerdt ligt op het prachtige landgoed Nienoord in Leek. Een plek waar mens en dier tot rust kunnen komen. Op de landerijen houden we trainingen over leiderschap, communicatie en vertrouwen door middel van het schapendrijven met Border Collies.

Border Collies kunnen er samen met hun bazen werken aan de training en voorbereiding voor het hoeden van een kudde. Ook zijn er tal van activiteiten op het gebied van workshops en lezingen.

Onlosmakelijk is Landgoed Nienoord verbonden aan de boerderij. Op de circa 50 ha landerijen van het landgoed grazen onze schaapskuddes. En dat niet alleen. In het zomerseizoen komen daar de Groninger Blaarkop koeien en hun kalfjes van stal Rozenburg uit Peize bij. Landgoed Nienoord heeft jaren lang bekend gestaan om zijn zeldzame huisdierrassen, met de komst van ons bedrijf op landgoedboerderij Oosterheerdt worden deze terug gebracht en herleeft een stukje historie.

Naast het begrazen van de landerijen, beheren we het hertenkamp tegenover Borg Nienoord.

Omdat we eerlijke en natuurlijke producten uit de streek belangrijk vinden, is het voor ons vanzelfsprekend dat de veeteelt extensief gehouden wordt. Nienoord krijgt door de komst van deze dieren weer een gevarieerd beeld. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de ruigtes rondom en in de weilanden. De houtwallen zijn voor ons van grote waarde. Samen met gemeente Leek beheren we het landgoed.

Wol & Landleven event

Wollig Landleven organiseert in samenwerking met Mike en Ria van boerderij Oosterheerdt een Wol&Landleven event.

Tientallen standhouders met alles op het gebied van wol, landleven en streekproducten zullen aanwezig zijn op dit event. Zodra wij het programma rond hebben zullen we dit hier presenteren. De Wollig Landleven events staan inmiddels bekend om hun sfeer, variatie en aanbod. Ben je creatief en heb je passie voor wol, landleven en streekproducten, dan mag je dit niet missen. 

Wil je deelnemen aan dit event dan kun je je aanmelden via ons online deelnameformulier. Klik daarvoor op de knop.

 

 

Gegevens

Datum:
juni 23
Tijd:
11:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Wollig Landleven
Telefoon:
0653326779
E-mail:
info@wolliglandleven.nl
Website:
www.wolliglandleven.nl