Ook deelnemen aan onze markten en fairs? U bent welkom.

Wollig Landleven organiseert markten en fairs met als thema wol, landleven en streekproducten.

De markten worden zo ingericht dat ieder thema volledig tot zijn recht komt. Zo wordt er een wol gedeelte gecreëerd, een landleven (lifestyle) gedeelte en een gedeelte waar we de streekproducten willen promoten.

Wollig Landleven is 2 jaar geleden begonnen als gespecialiseerde wolmarkt. Alles op het gebied van wol. Dat willen we absoluut voortzetten maar we willen nog aantrekkelijker worden voor een breder publiek. Zowel voor vrouwen als ook voor mannen moet het een plezier zijn over onze markten te lopen en dus moet er een gevarieerd assortiment geboden worden. Daardoor wordt er nog meer publiek getrokken wat tenslotte ook voor de standhouders beter is.

Meer variatie op de markten en fairs van Wollig Landleven

Heeft u producten die passen binnen de thema’s wol, landleven en streekproducten? Dan zien wij u graag als deelnemer/standhouder. Wacht niet en meld u nu aan.

Diverse locaties in de 4 noordelijke provincies.

Wollig Landleven heeft diverse locaties in met name noord Nederland. Het aantal locaties breid nog steeds uit, we streven naar een dekking van 1 x per maand. Ook de herfst en winter willen we doorgaan maar dan natuurlijk overdekt.

Natuurlijk vanStreek

Natuurlijk vanStreek is een nieuw thema binnen Wollig Landleven. Daarmee willen we de circulaire duurzame landbouw en veeteelt producten promoten. De lijn van producent naar consument zo kort mogelijk houden krijgt steeds meer de voorkeur. Bij Natuurlijk vanStreek willen de prachtige producten laten zien die door Nederlandse leveranciers van streekproducten worden gemaakt en geproduceerd. Nederland kent inmiddels vele op hoog niveau en kwalitatief zeer goede producenten. Van honing tot wijn, van biologisch vlees tot zuivelproducten en alles wat onder streekproducten mag vallen.

Landleven (lifestyle)

Een breed begrip, dat klopt. Maar wat verstaan wij hieronder. Dat kan zijn kleding, schoeisel, homedecoraties, buitenleven, kamperen, noem het maar op. We zoeken hiermee naar exclusieve aanbieders.

Wol

Ruwe wol bij Wollig Landleven

Het mag duidelijk zijn. Wollig Landleven is begonnen met wol en dat willen we groot houden. We zoeken dan ook deelnemers die gespecialiseerd zijn in alles wat met wol te maken heeft. Alles voor de creatievelingen die breien, haken, spinnen, verven, kaarden, ruwe wol etc. We willen de thema’s overzichtelijk presenteren, dus een wol-plein, een landleven-plein en streekproducten-plein.

Ook deelnemen aan Wollig Landleven?

Als u aanbod heeft binnen de 3 thema’s van Wollig Landleven, dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen. We bieden keurige en grote kramen eventueel met achterscherm. Ook is het mogelijk om een grondplaats te bestellen om u eigen stand of verkoopwagen op te zetten. Wij bieden ook diverse soorten tenten en accessoires. Opgeven voor deelname is heel eenvoudig. Dat kan via ons online aanmeldformulier. Natuurlijk kunt u ook op onze website terecht. Op de pagina evenementen staan alle markten beschreven. Hierop kunt u klikken en opent zich de pagina. Ook daar kun u zich opgeven (per markt)
Lukt dit allemaal niet, dan hebben we nog een download inschrijfformulier. Deze kunt u downloaden, invullen en per post sturen of mailen. Gemakkelijker kunnen we het niet maken.

We zien u graag bij Wollig Landleven.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.