Wollig Landleven is volop in beweging…

Wollig Landleven heeft de inhoud van de markten en fairs aangepast door voorstellen van deelnemers en publiek. Naast alles op het gebied van wol breiden we het aanbod uit met landleven producten en streekproducten. We willen daar nadrukkelijk bij vermelden dat we geen braderie zijn, maar een themamarkt of fair. We houden ons aanbod binnen de 3 thema’s. 
We zien u graag op de Wollig Landleven markten als deelnemer of als bezoeker. 

Wol en Landleven markt Vledder 2019

Zondag 19 mei is het zover. Dan gaan we weer Vledderen. Wollig Landleven zal dan in de nieuwe samenstelling haar eerste markt van 2019 gaan houden.
Voorgaande jaren hebben bewezen dat het een bijzonder leuke en gezellig locatie is. Het plein wordt dan weer volledig ingericht met kramen en tenten. Direct aan het plein ligt “de Tippe”, met een groot terras en prima restaurant, die meedraagt aan de gezellige sfeer.  De markt in Vledder wordt altijd goed bezocht en ook standhouders zijn altijd tevreden.

De markt wordt gehouden op zondag 19 mei van 11:00 – 16:30

Inschrijven voor deze markt kan nog steeds

Inschrijven kan nog steeds. We nodigen u uit deel te nemen aan deze markt.
Meer informatie kunt u vinden op onze website
Inschrijven voor de markt Vledder kan ook via deze link:
http://bit.ly/2Qkbb5M

We zien u graag op de Wollig Landleven markten. 

Ook deelnemen aan de markten van Wollig Landleven?

Heeft u producten binnen de thema’s wol, landleven (lifestyle) of streekproducten? Dan zoeken wij u. We willen u graag uitnodigen voor deelname. Via onze website kunt u alle markten en fairs vinden. Iedere markt heeft een eigen pagina met info en aanmeldingsmogelijkheid.
We hebben ook een inschrijfformulier met een compleet overzicht (zie link hieronder). Hierop kunt u gewoon aanvinken aan welke markten u graag wilt deelnemen. 

Via deze link komt u bij het totaalformulier inschrijvingen waar u uw voorkeur gewoon kunt aanvinken.

Heeft u tips of kent u relaties die een goede aanvulling voor de Wollig Landleven markten zouden kunnen zijn? We houden ons van harte aanbevolen. We willen graag samen met u mooie markten organiseren die aantrekkelijk zijn voor publiek en deelnemers.
We zien u graag bij Wollig Landleven.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.