fbpx

Deelnemerslijst Wollig Landleven Havelte 2021

Deze lijst wordt continue bijgewerkt tot het evenement en is dus altijd onder voorbehoud.

Locatie: Havelte

Datum: 03 oktober 2021

Tijd: 10:00 tot 16:30 uur

Bakmuts uut ’t Vechtdal  is aanwezig op de fair. U bent van harte welkom!

Bakmuts uut 't Vechtdal

Zuster Evie

Ons Puike Potten assortiment hippe foodgifts is geinspireerd op de voorraadkast van de huisvrouw uit de jaren 60! In de tijd dat inmaken, zelf brood en cakes bakken nog heel normaal was en dagelijkse kost. Ambachtelijk, pure producten, zonder kunstmatige toevoegingen.

Nu zijn het vooral leuke cadeautjes die allemaal met veel liefde door mijzelf met de hand gevuld worden. Met meer dan 30 verschillende soorten cadeautjes is dit aanbod het meest gevarieerde van Nederland en wordt ook nog eens lokaal gemaakt! In overleg maak ik ook graag mooie cadeaupakketten met bijbehorende accessoires!

Vechtdal Bieren

Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij brouwt en verkoopt bier met eerlijke grondstoffen en zonder hulpstoffen. Alle bieren zijn bovengistend met hergisting op de fles. Het bier is daardoor puur van smaak. We hebben een ruim assortiment bieren dat met de seizoenen mee verandert. Met klinkende namen zoals “Dalfs Blauw”, “Bleke Alie”, Dame van Dalfsen en “Vechtdal Blond” wordt duidelijk dat dit om een regionaal opererende brouwerij gaat.

Hun zorgbrouwerij biedt mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt een nuttige, sociale dagbesteding. Onder het motto: “U een lekker bier, zij een mooie beschutte werkplek”.

Hotchocspoon

Met de Hotchocspoon kun je dé perfecte éénpersoonskop chocolademelk maken.

Warme chocolademelk maken door middel van een brok chocolade aan een houten lepel.

Een ‘chocoladelepel’ met het motto ‘Life Is Grand’ is het resultaat, want het leven is nou eenmaal een feestje als je er chocolade aan toevoegt en dat gunnen we iedereen!

Bakmuts Vechtdal logo