fbpx

Deelnemerslijst Wollig Landleven Zorgvlied 2021

Locatie: Zorgvlied

Datum: 08 augustus 2021

Tijd: 11:00 tot 16:30 uur

Deze lijst wordt continue bijgewerkt tot het evenement en is dus altijd onder voorbehoud.

Winkel Het Breipunt

Het Breipunt is ook in Zorgvlied

Brei je geest soepel & meer…

Dit is de ondertitel van het boek “Knit for health and wellness” van Betsan Corkhill dat in 2015 is uitgegeven. Zij is een voormalig fysiotherapeute en een pionier op het gebied van onderzoek naar breien en welzijn. Dit kwam voort uit haar mening dat er te weinig naar de mens als geheel werd gekeken bij het bestrijden van gezondheidsklachten. Breien kan meditatief, creatief en een sociale activiteit zijn. Daarnaast kan het ook worden ingezet als instrument voor genezing en welzijn.

Naast de Engelse Supersoft en Ierse Donegal garens, bekend onder Breipunt garens, zijn er ook garens van Schoppel, Kauni, Annell, vilt van Hollandfelt enzovoort.  Ook kunt u er hele mooie kledingstukken aanschaffen die al voor u gebreid zijn. Er zijn ook speciale breipakketten vooraf samengesteld in schitterende kleuren, zodat u meteen aan de slag kunt. Deze pakketten zijn tot stand gekomen door intensieve samenwerking tussen het Breipunt en top-ontwerpers.

 

 

Overzicht winkel het Breipunt

Naast deze garens is er een ruim assortiment aan accessoires, waaronder het merk HiyaHiya en ChiaoGoo!

Er zijn (rond)breinaalden, haaknaalden en een hele hoop handige hulpmiddeltjes bij het breien. Behalve praktische dingen zijn er ook hele leuke hebbedingetjes en cadeautjes te koop. Of je nu breit omdat je graag mooie dingen maakt, om te ontstressen of juist om gezellig iets te doen samen met anderen. Je kunt voor alles op het gebied van breien en haken terecht bij het Breipunt. Hier word je altijd op professionele wijze geholpen als je aan de slag gaat met breien of haken.

Sinds kort hebben we ook tassen en shawls van de Knit Factory in huis. Als je niet direct zin hebt om die mooie effen shawl te breien die bij dat prachtige Fair Isle vest past wat je wel gebreid hebt, dan is er altijd een kleurtje te vinden wat mooi matcht.

Marie-Louise van den Hurk

CONTACT

Het Breipunt
Meester Strikstraat 22-24
5708GB Helmond 
info@hetbreipunt.n

logo Het Breipunt

Bakmuts uut ’t Vechtdal  is aanwezig op de fair. U bent van harte welkom!

Bakmuts uut 't Vechtdal

Zuster Evie

Ons Puike Potten assortiment hippe foodgifts is geinspireerd op de voorraadkast van de huisvrouw uit de jaren 60! In de tijd dat inmaken, zelf brood en cakes bakken nog heel normaal was en dagelijkse kost. Ambachtelijk, pure producten, zonder kunstmatige toevoegingen.

Nu zijn het vooral leuke cadeautjes die allemaal met veel liefde door mijzelf met de hand gevuld worden. Met meer dan 30 verschillende soorten cadeautjes is dit aanbod het meest gevarieerde van Nederland en wordt ook nog eens lokaal gemaakt! In overleg maak ik ook graag mooie cadeaupakketten met bijbehorende accessoires!

Vechtdal Bieren

Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij brouwt en verkoopt bier met eerlijke grondstoffen en zonder hulpstoffen. Alle bieren zijn bovengistend met hergisting op de fles. Het bier is daardoor puur van smaak. We hebben een ruim assortiment bieren dat met de seizoenen mee verandert. Met klinkende namen zoals “Dalfs Blauw”, “Bleke Alie”, Dame van Dalfsen en “Vechtdal Blond” wordt duidelijk dat dit om een regionaal opererende brouwerij gaat.

Hun zorgbrouwerij biedt mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt een nuttige, sociale dagbesteding. Onder het motto: “U een lekker bier, zij een mooie beschutte werkplek”.

Hotchocspoon

Met de Hotchocspoon kun je dé perfecte éénpersoonskop chocolademelk maken.

Warme chocolademelk maken door middel van een brok chocolade aan een houten lepel.

Een ‘chocoladelepel’ met het motto ‘Life Is Grand’ is het resultaat, want het leven is nou eenmaal een feestje als je er chocolade aan toevoegt en dat gunnen we iedereen!

Bakmuts Vechtdal logo

Wij verkopen authentiek gedroogde en gerookte worsten gluten-en lactose vrij en onze “h” eerlijke boeren kazen

Veluwse Worst- en Kaaskraam

Droge worst

Wij verkopen mooie authentiek gedroogde worsten. Onder meer van het wroetvarken van de Veluwe

 • Veluwse metworst
 • Veluwse kruidnagelworst
 • Veluwse door-gedroogde kruidnagelworst
 • Veluwse knoflookworst
 • Veluwse mediterraanse worst
 • Veluwse peperworst
 • Veluwse Fuet (ui/peper)
 • Veluwse Chorizo

Rookworst

Wij verkopen de lekkerste rookworst van de Veluwse

 • rookworst fijn
 • rookworst grof
 • runderrookworst

Andere vlees-producten

Naast onze worsten verkopen wij ook

 • spareribs (gegaard)
 • balkenbrij
 • Veluwse schijf
 • grillworst met/zonder kaas
 • leverworst

Boerenkaas

Wij hebben iedere keer een ander assortiment “h”eerlijke boerenkaas op de kraam.

Worsten van Veluwse Worst en kaaskraam