Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wol en Landleven markt Vledder 2019

19 mei 2019-11:00 - 16:30

Wol, landleven en streekproducten markt Vledder 2019

Datum: 19 mei 2019
Tijd: 11:00 tot 16:30 uur
Adres: Lesturgeonplein Vledder (Drenthe)

 

Op 19 mei organiseert Wollig Landleven opnieuw weer de sfeervolle wol en landleven markt in Vledder. In 2017 waren we hier voor het eerst en we kunnen spreken van een  goede markt in alle opzichten. Veel en leuk publiek, geweldige standhouders en een gezellige sfeer maken deze markt tot een succes.

Vorige jaar hadden we de datum aangepast, maar dat was niet de beste keuze. Vandaar dat we nu weer terug zijn gegaan op dezelfde datum als 2017.

Wollig Landleven biedt 3 hoofdthema’s

Wollig Landleven markten en fairs bestaan uit 3 thema’s t.w. wol, landleven (lifestyle) en streekproducten.
We zijn op zoek naar standhouders die producten aanbieden binnen deze 3 thema’s. Er zijn diverse mogelijkheden. Zo bieden we natuurlijk marktkramen aan, maar u kunt ook een grondplaats reserveren voor uw eigen opstelling. U kunt de mogelijkheden en prijzen vinden op onze website en op de online inschrijfformulieren.

Inschrijven voor deelname:

We nodigen u graag uit voor deelname. Daarvoor verzoeken wij u een inschrijfformulier in te vullen. Die is onderaan deze pagina te vinden (linkjes) als wel op de website (menu>inschrijven).

We zoeken standhouders met alles op het gebied van wol, breien, haken, verven, spinnen, garens, kleding, landleven (lifestyle) en streekproducten. 

We hanteren 2 verschillende formulieren. Een formulier voor deelname als standhouder met een kraam en een formulier verkoopwagens, grondplaatsen etc.
Als u het formulier heeft ingezonden ontvangt u direct een bevestiging van ontvangst. De factuur wordt enkele weken voor aanvang aan u per mail verzonden. Betaling is altijd voor aanvang van de markt/fair.

 

Wollig Landleven markten en fairs zijn voor mensen met passie voor wol en mensen die houden van landleven (lifestyle) en streekproducten. 

Wilt u deelnemen aan deze markt dan kunt u zich aanmelden via ons online deelnameformulier. Klik daarvoor op de knop.

We nodigen u van harte uit en zien u graag op de Wollig Landleven markten. 

 

Aanmeldformulier standhouders Vledder 2019

Aanmeldformulier verkoopwagens en grondplaatsen Vledder 2019

Gegevens

Datum:
19 mei 2019
Tijd:
11:00 - 16:30
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Wollig Landleven
Telefoon:
0653326779
E-mail:
info@wolliglandleven.nl
Website:
www.wolliglandleven.nl