Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wollig Landleven fair Kasteel Vosbergen Heerde

juli 3-10:00 - 16:30

Wollig Landleven fair kasteel Vosbergen in Heerde….een geweldige, sfeervolle en unieke  locatie…

Op deze prachtige locatie gaat Wollig Landleven in samenwerking met kasteel Vosbergen een fair organiseren. Alle 3 thema’s, wol, lifestyle en streekproducten zullen uitgebreid aan bod komen. Vooral ook de streekproducten zullen hier extra belicht worden want we zitten natuurlijk midden in het hart van de veluwe. Standhouders over het gehele land zullen hun producten presenteren en hun kennis en vakmanschap met u willen delen.

Ook is er een uitgebreid programma rondom de fair en het kasteel. Zo zullen er op het plein voor het kasteel diverse bedrijven zich presenteren die op één of andere manier bij het kasteel betrokken zijn voor bijvoorbeeld onderhoud en vele andere zaken.

Ook zal er veel aandacht besteed worden aan uitgebreide catering en diverse specialiteiten uit de streek en met name Heerde en omgeving.

Houdt er rekening mee dat deze fair op zaterdag gehouden gaat worden en om 10:00 uur begint. Iets anders als dat u gewend bent bij Wollig Landleven.

Het gehele landgoed zal gebruikt gaan worden voor de fair maar zal zich concentreren op het veld genaamd “de Bongerd”. (achter het kasteel)

Ook zal het mogelijk zijn om het kasteel te bezichtigen. Het kasteel wordt nog altijd bewoond en onderhouden door de familie van Dedem.

 

Momenteel werken we hard aan het gehele programma. Deze zal via deze pagina geupdate worden.

Wilt u deelnemen aan de Wollig Landleven fair met wol, lifestyle of streekproducten dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier. Daar is ook alle verdere informatie omtrent deelname te vinden.

Houdt deze pagina in de gaten, want hij wordt regelmatig bijgewerkt met informatie.

Vanzelfsprekend worden alle markten en fairs georganiseerd onder strikte corona regels, welke op dat moment gelden. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Wij vragen wel uw begrip en medewerking waar nodig.

Natuurlijk zijn alle markten en fairs nog onder voorbehoud. Maar het is van belang om toch alvast in te schrijven. Het is belangrijk voor de organisatie te weten hoeveel interesse er is.

We zien u graag bij Wollig Landleven.

 

 

Gegevens

Datum:
juli 3
Tijd:
10:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Bekijk de evenement site

Organisator

eBizzConsultancy/Wollig Landleven
Telefoon:
0653326779
E-mail:
info@wolliglandleven.nl
Bekijk de site van de organisator

Locatie

Kasteel Vosbergen Heerde
Vosbergerweg 38
Heerde, Gelderland 8181 JJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0653326779
Bekijk locatie site