Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wollig Landleven fair Noordwolde

12 oktober 2019-10:00 - 17:00

Wollig Landleven fair Noordwolde

 

Wollig Landleven en Thomas09 organiseren in samenwerking met de Rietvlechtschool In Noordwolde een unieke fair.

Bij het prachtige gebouw van de Rietvlechtschool zal dit jaar voor de eerste keer een fair georganiseerd worden.

 

Wollig Landleven gaat aansluiten bij dit nieuwe initiatief met het Vlechtmuseum als middelpunt. Het Nationaal Vlechtmuseum is een museum gevestigd in de voormalige Rijksrietvlechtschool in het Friese Noordwolde. Het museum toont de sociale en culturele geschiedenis van Noordwolde als vlechtdorp. Daarnaast geeft de collectie een beeld van vlechtkunst en vlechtgeschiedenis uit de hele wereld.

Wol, landleven (lifestyle), streekproducten en ambachten maken deze fair tot een evenement voor alle leeftijden.

Wollig Landleven biedt 3 hoofdthema’s

Wollig Landleven markten en fairs bestaan uit 3 thema’s t.w. wol, landleven (lifestyle) en streekproducten.
We zijn op zoek naar standhouders die producten aanbieden binnen deze 3 thema’s. Er zijn diverse mogelijkheden. Zo bieden we marktkramen aan, maar u kunt ook een grondplaats reserveren voor uw eigen opstelling. U kunt dit allemaal vinden op onze website en op de online inschrijfformulieren.

 

Het thema wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht.

HandwerkVrijplaats Wollig Landleven

De HandwerkVrijplaats is de plek waar enthousiaste en kundige dames aan iedereen het ambacht graag willen overgedragen. Vooral voor de jongsten is het ontzettende leuk en leerzaam.  Hoe je kunt spinnen, breien, haken etc.  Geheel gratis wordt uitleg gegeven hoe alles werkt. Je kunt ook je eigen werk meenemen. De HandwerkVrijplaats is een plaats waar creatievelingen elkaar ontmoeten, nieuwe dingen leren en kennis delen.

Het thema Landleven (Lifestyle)

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Het thema Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten industrie. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, pie’s, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. Beleef en voel de passie die men heeft bij deze geweldige producten.

Houd u van sfeer, gezelligheid, kennis, vakmanschap en prachtige producten, dan kunt u deze fair niet missen.
Een ware must voor de creatieveling met passie voor wol, landleven en streekproducten.

Inschrijven voor deelname:

We nodigen u graag uit voor deelname. Daarvoor verzoeken wij u een inschrijfformulier in te vullen. Die is onderaan deze pagina te vinden (linkjes) als wel op de website (menu>inschrijven).

We hanteren 2 verschillende formulieren. Een formulier voor deelname als standhouder met een kraam en een formulier voor food, verkoopwagens, grondplaatsen.
Als u het formulier heeft ingezonden ontvangt u direct een bevestiging van ontvangst. De factuur wordt enkele weken voor aanvang aan u per mail verzonden. Betaling is altijd voor aanvang van de markt/fair.

 

 

We zien u graag op de Wollig Landleven markten en fairs.

Inschrijfformulier voor standhouders (kramen)

 

 

Inschrijfformulier voor verkoopwagens, grondplaatsen en overige

 

Gegevens

Datum:
12 oktober 2019
Tijd:
10:00 - 17:00

Organisator

Wollig Landleven
Telefoon:
0653326779
E-mail:
info@wolliglandleven.nl
Website:
www.wolliglandleven.nl

Locatie

Mandehof 7, 8391 BG Noordwolde
Mandehof 7
Noordwolde, Friesland 8523 NB Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0653326779