Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Wollig Landleven markt Diever 2020

augustus 23-11:00 - 16:30

 Wol, Landleven en Streekproducten markt

Wollig Landleven is 23 augustus in Diever. Onze eerste markt na de corona stop. We hebben een aangepaste indeling van de locatie en hebben diverse maatregelen moeten nemen i.v.m. de geldende voorschriften van de overheid.

Zo gaan we nu volledig rond de molen waardoor we een bijzonder leuke route krijgen voor de markt. Er is daardoor nog meer ruimte voor deelnemers en publiek loopt in eenzelfde route richting. Centraal op het veld wordt catering geplaatst met terras. De molen zal niet volledig geopend zijn. Alleen de begane vloer zal in gebruik zijn. Dit i.v.m corona voorschriften.

Wollig Landleven fairs bestaan uit 3 thema’s:

Wol, Landleven (lifestyle) en Streekproducten. Diverse standhouders presenteren hun producten en specialiteiten altijd in een uiterst gezellige sfeer. Van alles op het gebied van wol voor breiers, hakers, spinners noem het maar op. Onder lifestyle wordt een grote diversiteit gepresenteerd van kleding tot homedecoratie en alles ertussen. Wilt u kennis maken met en proeven van heerlijke en unieke streekproducten? Ook dan bent u goed bij Wollig Landleven markten en fairs. Natuurlijk bent u ook welkom op ons cateringplein waar u kunt genieten van een heerlijk ijsje, warme wafels of andere heerlijkheden. Tevens kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of een drankje bij onze horeca gelegenheid.

U bent van harte uitgenodigd bij Wollig Landleven Diever.

 

Plattegrond overzicht Diever

Deelnemers Diever 2020 (bijgewerkt tot 19-08)

Tic Tac Deco Jolanda Mentink
CaramelZ Constan Heestermans
Gloeperd Femmie de Wit
VeryBritish Rennie Schotanus Schotanus
GijZZ Bags Laura Damen
Amamirly Lydia Venema
LoesEpoxy Marloes Hof
geertschuurmankeramiek geert schuurman
Het Bonte Goed Ena Boelman
Robson Danuta Barczewska
Tilingo Marijke Visser
Maja’s Batik Maja Waanders
Wat Wollie Petra Ruiter
Natuurlijk Martha Martha de Boer
Veluwse Worst- en Kaaskraam Christie Mulder
Marielle’s icecream and more Marielle Schrotenboer
Lailasboutique Petra Major
gehaktballenexpres louise meijer
wafelsexpres louise meijer
Thee en Kruid Meta Boon
Wollig&Warm janita Huizing
PraktijK KalloH Wichard Hollak
Global Brand Margo Stuivenberg
handelsonderneming martinius marcel martinius
Heidi’s Style Heidi Visser
Veluwse Streekproducten Rob Winkelaar
Wollen kleding Carina Dolfing
www.design-kleden.nl José Lammerts
VanPaula Paula Overkempe

Ook deelnemen aan Wollig Landleven?

Wollig Landleven heeft 3 hoofdthema’s, wol, landleven en streekproducten. Heb je producten of specialiteiten die binnen deze categorieën passen. dan ben je van harte welkom voor deelname. We kunnen nog standhouders plaatsen.  Inschrijven kan via onze online formulieren. Klik op één van onderstaande linken voor het juiste formulier. Je kunt ook inschrijven voor de overige geplande markten Vledder en Havelte, dan is het handig om de verzamelinschrijving te gebruiken.

Inschrijfformulier Diever 2020 (kramen)

Verzamel inschrijfformulier (kramen) Diever, Vledder, Havelte

Verzamel Inschrijfformulier voor verkoopwagens, grondplaatsen en overige

 

We zien je graag bij Wollig Landleven

Ondanks diverse maatregelen die we moeten nemen zal het geen verkeerde invloed hebben op de sfeer van de markt. Het terrein zal worden afgezet met hekken en lint, publiek moet door een ingang voor controle en telling en zal het terrein weer verlaten via een uitgang. Publiek krijgt bij binnenkomst een muntje om deze bij de uitgang weer in te leveren. Dit om de publieksstroom te controleren.

Op het terrein zullen de verdere voorschriften en adviezen kenbaar gemaakt worden. Wij zien de deelnemers als een onderdeel van de samenwerking. Dat doen we sowieso altijd, maar nu ook gericht op de handhaving van de regels door publiek en deelnemers. Samen kunnen we er iets moois van maken.

We zoeken nog deelnemers, dus schrijf je in want de tijd is nog kort.

Vriendelijke groet,

Koos Visser.

Gegevens

Datum:
augustus 23
Tijd:
11:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.wolliglandleven.nl

Locatie

Molen De Vlijt
Oldendiever 35
Diever, Drenthe 7981 LT Nederland
+ Google Maps
Site:
www.wolliglandleven.nl

2 reacties

Joop Bastiaannet · 25 augustus 2020 op 15:53

Bijzonder teleurstellend. Toen wij aankwamen (rond 14:15) stonden er misschien (nog) een stuk of 10 – 15 kraampjes waarvan er zeker 4 bezig waren om al in te pakken. Wol en streek producten hebben we weinig gezien.Het zal de Corona crisis en het slechte weer wel zijn geweest, maar dit evenement had beter geen doorgang kunnen vinden. Schrijnend contrast met het evenement in de Bonte wever. Ik hoop dat het in Vledder weer een succes gaat worden.

  Koos Visser · 30 augustus 2020 op 08:25

  Beste heer Bastiaannet,

  Ook wij, de organisatie en standhouders, vonden het bijzonder jammer. Het had allemaal niets te maken met corona maar alles met het weer. We zijn 5 x overvallen door stortbuien met zware windstoten. 4 kramen zijn ingestort door de wind en vrijwel alle standhouders met gevoelige materialen als bijvoorbeeld wol hebben moeten inpakken. Bijzonder vervelend allemaal voor iedereen, maar ik neem aan dat u daar begrip voor heeft. De buitenmarkten zijn niet vergelijkbaar in omvang met in De Bonte Wever, gemiddeld hebben wij onder normale omstandigheden een 40 tot 50 standhouders.
  Excuus voor deze late reactie maar ik ben enorm druk vanwege alle extra zaken die geregeld moeten worden, en dat is wel door corona.
  Met vriendelijke groet,
  Koos Visser
  Wollig Landleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.