Wollig Landleven in De Bonte Wever Assen

We starten het nieuwe Wollig Landleven seizoen  op 23 februari.
In de schitterende ambiance De Bonte Wever zal in een sfeervolle hal van ruim 1800 m2, de eerste fair worden georganiseerd met de thema’s wol, landleven (lifestyle) en streekproducten.

Alles onder één dak om er een geweldige dag van te maken voor publiek en deelnemers.

  • 1800 m2 hal met standhouders
  • Wol
  • Landleven (Lifestyle)
  • Streekproducten
  • HandwerkVrijplaats
  • Gratis parkeren
  • Unieke arrangementen
  • Diverse workshops
  • Proeverijen
  • Diverse kinderattracties
  • Subtropisch zwembad
  • Hotel overnachting
  • Top horeca
  • En nog veel meer

Wollig Landleven biedt 3 thema’s:

Het thema wol

Binnen het thema wol past van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht. Heeft u producten, diensten of wat dan ook met wol te maken heeft, we nodigen u graag uit voor deelname.

Het thema Landleven (Lifestyle)

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen. Heeft u artikelen binnen deze categorie, dan bent u van hart welkom deel te nemen.

Het thema Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten industrie. Wij zoeken professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, pie’s, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts, noem het maar op. Bent u producent en wilt u (uw) streekproducten ook promoten? Wij nodigen u graag uit deel te nemen.

Houd u van sfeer, gezelligheid, kennis, vakmanschap en prachtige producten, dan mag u deze fair niet missen.
Een ware must voor de creatieveling met passie voor wol, landleven en streekproducten.

Maak gratis kennis met de verschillende ambachten 

HandwerkVrijplaats Wollig Landleven

De HandwerkVrijplaats is de plek waar enthousiaste en kundige dames aan iedereen het ambacht graag willen overgedragen. Vooral voor de jongsten is het ontzettende leuk en leerzaam.  Hoe je kunt spinnen, breien, haken etc.  Geheel gratis wordt uitleg gegeven hoe alles werkt. Je kunt ook je eigen werk meenemen. De HandwerkVrijplaats is een plaats waar creatievelingen elkaar ontmoeten, nieuwe dingen leren en kennis delen.

De entree voor de fair bedraagt slechts €3,- per persoon. Kinderen tot 14 jaar gratis
We zoeken nog deelnemers binnen alle drie categorieën. We nodigen u graag uit om deel te nemen. Aanmelden kan via onderstaande linken. Alle informatie en prijzen zijn te vinden op het aanmeldformulier.

Let op: Voor de fair De Bonte Wever kunnen we geen foodtrucks e.d plaatsen. Natuurlijk wel aanbieders van voedingsproducten (streekproducten e.d)

We zien u graag bij Wollig Landleven

Aanmeldformulier standhouders (kramen)

Aanmeldformulier voor grondplaatsen, food, verkoopwagens en overige (geen kramen)

Ook inschrijven voor andere Wollig Landleven fairs? Gebruik dan dit inschrijfformulier. Handig alles op de rij. Slechts een vinkje is voldoende.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.