fbpx

Markten en fairs met sfeer, passie, en vakmanschap

Wollig Landleven zijn markten en fairs die 3 hoofdthema’s bieden te weten Wol, Lifestyle en Streekproducten. 

De 3 thema's van Wollig Landleven

Wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht. Wilt u workshops geven? U bent van harte welkom.

Lifestyle

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten industrie. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, pie’s, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. 

En er is meer...

Catering en Food

Belangrijk onderdeel bij Wollig Landleven is de catering, food, etc. We zoeken daarbij altijd naar een aanbod, passend bij het thema en rekening houdend het feit dat we geen braderie zijn. We zoeken dus cateraars passend bij het concept met specialiteiten etc.  Voldoe je daaraan, dan ben je van harte welkom bij onze markten. Per markt wordt bepaald of er catering geplaatst wordt en zoja welke.

Handwerk-vrijplaats

Op diverse fairs van Wollig Landleven fairs vindt u de Handwerk-vrijplaats. Diverse dames met passie voor wol en alles wat ermee te maken heeft “reizen” mee met de fairs. U kunt gewoon komen aanschuiven in deze gezellige ambiance. Heeft u vragen over wol, breien, haken , spinnen verven of wat dan ook…u kunt bij deze dames terecht voor een antwoord. Sterker nog…u kunt ook zelf meedoen. Neem uw breiwerk mee en schuif gezellig aan. Er wordt over van alles een nog wat gekletst maar vooral over wol. U kunt hier ook achter een spinnenwiel gaan zitten om dat eens te proberen.  Kortom gezelligheid ten top. (bekijk het programma voor aanwezigheid)

spinnen

Workshops en muziek...

Ook worden er regelmatig diverse workshops gegeven. Dat kan zijn van wol, breien, haken etc, maar ook binnen de streekproducten kunt u vaak iets leuks mee doen. Hou hiervoor het programma van de fair in de gaten (zie evenementen agenda) Het aanbod varieert per fair.   Om de sfeer nog met te verhogen is er vaak life muziek aanwezig. Onder het genot van een hapje en drankje en gezellige muziek kunt u eindeloos ronddwalen en genieten van ongedwongen sfeer en gezelligheid.