Op 15 september organiseert Wollig Landleven een sfeervolle Wol, Landleven en Streekproducten fair in Diever. 

UITNODIGING

Op deze mooie locatie (zie afbeelding) in het bekende dorp Diever wordt op 15 september een Wollig Landleven fair gehouden.

Wollig Landleven markten en fairs bestaan uit 3 hoofdthema’s t.w Wol, Landleven (lifestye) en Streekproducten. Deze combinatie zorgt voor een heel leuk, bijzonder en afwisselend aanbod voor jong en oud, voor vrouwen en mannen. De markten en fairs staan inmiddels bekend om hun gezellige sfeer omringd met muziek en heerlijke catering.

Het thema wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft. Vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht.

 

HandwerkVrijplaats Wollig Landleven

De HandwerkVrijplaats is de plek waar door een groep enthousiaste en kundige dames aan iedereen het ambacht overgedragen wordt. Vooral voor de jongsten is het ontzettende leuk en leerzaam hoe je kunt spinnen, breien, haken etc.  Geheel gratis wordt aan iedereen die het maar wil, uitleg gegeven hoe alles werkt. Het is een vrijplaats, dus geheel gratis. Je kunt ook je eigen werk meenemen. Een plaats waar creatievelingen elkaar ontmoeten dus.

Het thema Landleven (Lifestyle)

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Het thema Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten industrie. Wij willen u kennis laten maken met de vele professionele passievolle producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, pie’s, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. Beleef en voel de passie die men heeft bij deze geweldige producten.

Wollig Landleven is sfeer, gezelligheid, kennis en vakmanschap en prachtige producten.
Een ware must voor de creatieveling met passie voor wol, landleven en streekproducten.

Deelnemen aan Wollig Landleven

Heeft u artikelen/producten, of biedt u een specialisatie in de ruimste zin aan die past binnen de thema’s: wol, landleven (lifestyle) of streekproducten, dan bent u van harte welkom als deelnemer aan Wollig Landleven.  Inschrijven voor deelname kan via de aanmeldknop. Als deelnemer aan de markt krijgt u een gratis gepersonaliseerde promo die op Facebook en Instagram wordt geplaatst. Deze kunt u zelf zoveel mogelijk delen en natuurlijk uw eigen opmerking/promotekst eronder plaatsen.

Voor slechts €25,- kunt u ook uw logo met korte tekst geplaatst krijgen op de website van Wollig Landleven in combinatie met een promo die iedere dag, 10 dagen voor aanvang van de markt, op de facebookpagina geplaatst gaat worden. Veel extra promotie dus met uw bedrijfsnaam en logo.

 

Aanmelden kan via onderstaande online formulieren. We hebben 2 verschillende, één voor huur kraam en grondplaats en een formulier voor grondplaatsen en verkoopwagens.

Deelnameformulier voor kramen Diever 15 september

Deelnameformulier voor grondplaatsen, verkoopwagens

 We zien u graag bij Wollig Landleven Diever op 15 september 2019.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.