fbpx

Uitnodiging

Uitnodiging voor deelname Wollig Landleven Winterfair kasteel Vosbergen Heerde

Kasteel Vosbergen in de winter

De Wollig Landleven Winterfair is in samenwerking met kasteel Vosbergen en wordt gehouden op het gehele terrein rondom het kasteel.

Op het voorterrein is catering te vinden en zijn er diverse stands met bedrijven die connectie hebben met het kasteel voor bijvoorbeeld onderhoud. U zult een goede indruk krijgen van wat er allemaal rondom kasteel afspeelt om het in goede staat te houden. Ook zal er uitgebreid uitleg gegeven worden over de historie van het kasteel tot en met de dag van vandaag. U kunt ook deelnemen aan een bezichtiging. Hiervoor kunt u zich ter plekke inschrijven.

Op het terrein achter het kasteel, genaamd de Bongerd, vindt u tientallen kramen, pagodes en tenten. Vele standhouders zullen met passie en gedrevenheid hun producten en waren op het gebied van wol, lifestyle en streekproducten aanbieden.  

Het gehele terrein wordt natuurlijk omgetoverd in kerstsferen. Prachtige verlichting, eetstandjes en natuurlijk wordt de glühwein en vele andere heerlijkheden ook niet overgeslagen. 

De entree van de fair bedraagt €5,- per persoon, kinderen tot 14 jaar zijn gratis. Een belangrijk deel van de entree wordt besteed als sponsoring voor de Stichting Tot het behoud van het kasteel Vosbergen

Kasteel Vosbergen in de winter
Basserie Oer
Wollig Landleven Winterfair kasteel Vosbergen Heerde
De Schaapskooi
Wollig Landleven kasteel Vosbergen in de winter bovenaanzicht

We nodigen je graag uit voor deelname

Als je nog niet ingeschreven hebt voor de fair in Heerde, (of onze andere markten/fairs voor 2022), dan nodigen wij je van harte uit dit alsnog te doen. 

Als vanouds wordt er veel reclame en promotie gemaakt, zowel voor de fair als voor de deelnemers zelf. Wollig Landleven is een themamarkt/fair en geen braderie. We hebben dus voorkeur in standhouders, presentatie en assortiment. Twijfel je of je zou kunnen deelnemen, neem dan gerust even contact op. 

We streven naar zo weinig mogelijk doublures, ook afhankelijk van het totaal aantal deelnemers. 100% Exclusiviteit kunnen we echter niet altijd geven.    

Hieronder vindt je meer informatie over de fair en kun je aanmelden via het online inschrijfformulier. Daar vindt je ook alle info omtrent prijzen etc.  

Naar de informatiepagina van de fair

Aanmelden en info voor deelname

Wollig Landleven Winterfair Kasteel Vosbergen 2021
Wollig Landleven Vledder
Vilten