We hebben alvast 3 data voor u

Eindelijk is er toestemming om weer markten en fairs onder vergunning te mogen organiseren. Natuurlijk binnen de regels van het RIVM maar dat is volgens ons prima te doen. Vanzelfsprekend hopen we dat alles snel weer terug naar normaal gaat, maar we doen het ermee. 

Zoals we in onze laatste nieuwsbrief al hadden aangekondigd, hebben we alvast 3 data en locaties vastgesteld. Bij voldoende inschrijvingen zullen wij alles op alles zetten om deze markten te creëren zodat er weer handel gedaan kan worden. Het is nu van belang om snel te reageren en in te schrijven om de organisatie rond te krijgen. Ook voor de handhaving van de RIVM regels is het goed om tijdig te weten waarmee we rekening moeten houden. We zien uw inschrijving dan ook graag tegemoet. 

Gelijktijdig zijn we druk bezig nog meer data en locaties te krijgen om de herfst en winter door te kunnen gaan, maar dan overdekt vanzelfsprekend.

In samenwerking met de standhouders moet het mogelijk zijn om binnen de regels te kunnen organiseren. Wij zullen vanzelfsprekend zorgen voor de nodige aanduidingen en regulering van publiek indien nodig.

We gaan de website weer updaten en volledig maken met alle info per markt. (zie onze evenementen) Inschrijven kan per markt, maar er is ook een totaalformulier gemaakt voor inschrijving op alle markten.

Wij gaan er volop tegenaan en zien u graag bij Wollig Landleven.

Hieronder de nieuwe data en inschrijfmogelijkheden:

 

Wollig Landleven Diever 23 augustus (klik op afbeelding voor inschrijving)

 

 

Wollig Landleven Vledder 6 september 2020 (klik op de afbeelding voor inschrijven)

 

Wollig Landleven Havelte 4 oktober 2020 (klik op de afbeelding voor inschrijven)

 

Wilt u deelnemen aan alle markten? Dan hebben we een handig inschrijfformulier om in één keer in te schrijven.

Kies dan dit formulier:

Inschrijfformulier voor alle markten (voorlopig 3)

Wilt u deelnemen met een eigen verkoopwagen, verkooptent of grondplaats? Kies dan voor dit formulier:

Inschrijfformulier grondplaatsen en overige

 

We zien u graag bij Wollig Landleven!