Dinsdag 6 augustus is er weer een gezellige en sfeervolle Wollig Landleven markt in Havelte vanaf de Brink. Nu met 3 hoofdthema’s: wol, landleven (lifestyle) en streekproducten. Tijd: 11:00 tot 16:30 uur.

Vorig jaar moesten we vanwege vele wegwerkzaamheden de markt organiseren op het honkbalveld. Dit jaar zijn weer terug op de “oude” sfeervolle plek vanaf de Brink en door de Dorpsstraat in Havelte, en daar zijn we blij mee.

De vele marketing en promotie voor onze markten en fairs is sterk gericht op de 3 hoofdthema’s. We bereiken daarmee dan ook uw doelgroep. Tenslotte is niet de hoeveelheid publiek de hoofdzaak, maar de kwaliteit ervan.

Onze inzet is altijd om de juiste sfeer te krijgen en verkoopbevorderend te werken. Graag wil ik u uitnodigen voor deelname aan deze markt. Maar kijk ook eens naar de andere datums op onze website. Voor 6 augustus hebben we nog ruimte voor enkele standhouders/kramen. Verderop in deze nieuwsbrief kun je je aanmelden. 

Nieuw! Wollig Landleven HandwerkVrijplaats

We hebben een zeer leuke samenwerking kunnen opzetten met een wisselende groep spin- dames onder de coördinatie van Thèrése van Hoogdalem. Zij gaan op de WolligLandleven markten een educatieve workshop geven met als titel “Van vezel tot trui”. Mensen en vooral ook jeugd kennis laten maken met wol als vezel, het spinnen op een spinnewiel en spintollen, tot het breien van een trui. Op een heel leuke manier laten zij publiek kennis maken met de mogelijkheden van wol.

Deelnemen aan Wollig Landleven

Heeft u artikelen/producten, of biedt u een specialisatie in de ruimste zin aan die past binnen de thema’s: wol, landleven (lifestyle) of streekproducten, dan bent u van harte welkom als deelnemer aan Wollig Landleven.  Inschrijven voor deelname kan via de aanmeldknop op deze pagina. Als deelnemer aan de markt krijgt u een gratis gepersonaliseerde promo die op Facebook en Instagram wordt geplaatst. Deze kunt u zelf zoveel mogelijk delen en natuurlijk uw eigen opmerking/promotekst eronder plaatsen.

Voor slechts €25,- kunt u ook uw logo met korte tekst geplaatst krijgen op de website van Wollig Landleven in combinatie met een promo die iedere dag, 10 dagen voor aanvang van de markt, op de facebookpagina geplaatst gaat worden. Veel extra promotie dus met uw bedrijfsnaam en logo.

Prijzen en betalen

De prijzen voor een kraam, grondplaats, stroom e.d. staan vermeld op het inschrijfformulier. U schrijft dus in via een online aanmeldformulier en ontvang direct na verzenden een bevestiging in beeld. Dit is uw bevestiging voor deelname. Mochten er voor ons redenen zijn om de aanmelding af te zeggen, dan nemen we contact op. Dit kan gebeuren met bijvoorbeeld teveel duplicatie of niet passend binnen ons concept.

Ca. 3 tot 4 weken voor aanvang van de markt ontvangt u een factuur per mail. We verzoeken u deze dan per omgaande te voldoen. Indien niet vooraf voldaan, bent u niet verzekerd van een kraam of grondplaats, maar het onthoudt u niet van de verplichting van betaling. (zie AV)

Aanmelden

We hebben 2 verschillende aanmeldformulieren. 1 voor kraam (met grondplaats) en 1 alleen voor een grondplaats in geval van eigen stand of verkoopwagen. Ter informatie: op de grondplaats geen BTW geheven wordt.

Aanmeldformulier 6 augustus voor kramen

Aanmeldformulier 6 augustus voor grondplaatsen

Briefing

Kort voor de markt plaatsen wij een briefing op deze pagina. Dat is nieuw, want voorheen hebben we dat per mail gedaan. Echter vanwege de problemen met mail bij vele ontvangers waarbij mail in spam verdwijnt of niet aankomt, heb we nu voor de online variant gekozen. De briefing wordt enkele dagen voor de markt in PDF op de pagina geplaatst en is te downloaden om mee te nemen.

Tenslotte

Om een goede organisatie te krijgen met maximale marketing en promotie verzoeken wij u tijdig in te schrijven. Hoe eerder wij weten hoeveel deelnemers er zijn, hoe groter de promotie van de markt en eventuele randprogramma’s voor de sfeer.

We zien u heel graag bij Wollig Landleven.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.