Op 15 september organiseert Wollig Landleven een Wol, Landleven en Streekproducten fair in Diever. 

We zien u graag bij Wollig Landleven fair Diever

Op deze mooie locatie in het bekende dorp Diever wordt op 15 september een Wollig Landleven fair gehouden. In verband met vele wegwerkzaamheden in Diever, hebben we deze nieuwe locatie gekregen. Een schitterende plek nabij de molen.   

Locatie: Brinkstraat/Kosterstraat/Dingspil te  Diever.

Wollig Landleven markten en fairs bestaan uit 3 hoofdthema’s t.w Wol, Landleven (lifestye) en Streekproducten. Deze combinatie zorgt voor een heel leuk, bijzonder en afwisselend aanbod voor jong en oud, voor vrouwen en mannen. De markten en fairs staan inmiddels bekend om hun gezellige sfeer.

Het thema wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht.

HandwerkVrijplaats Wollig Landleven

De HandwerkVrijplaats is de plek waar enthousiaste en kundige dames aan iedereen het ambacht graag willen overgedragen. Vooral voor de jongsten is het ontzettende leuk en leerzaam.  Hoe je kunt spinnen, breien, haken etc.  Geheel gratis wordt uitleg gegeven hoe alles werkt. Je kunt ook je eigen werk meenemen. De HandwerkVrijplaats is een plaats waar creatievelingen elkaar ontmoeten, nieuwe dingen leren en kennis delen.

Het thema Landleven (Lifestyle)

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Het thema Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten industrie. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, pie’s, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. Beleef en voel de passie die men heeft bij deze geweldige producten.

Houd u van sfeer, gezelligheid, kennis, vakmanschap en prachtige producten, dan kunt u deze fair niet missen.
Een ware must voor de creatieveling met passie voor wol, landleven en streekproducten.

Korenmolen De Vlijt neemt deel binnen het thema streekproducten

Tijdens de Wollig Landleven fair is ook de molen geopend. De molenaars zijn dan aanwezig, geven rondleidingen en verkopen de producten die daar geproduceerd worden zoals:

– Tarwe volkorenmeel (biologisch)
– Tarwe volkorenmeel (gewoon)
– van beiden ook bloem
– Pannenkoekenmix
– Spelt
– Roggemeel
– Boekweit

Allemaal (h)eerlijke producten.

Welke standhouders zijn er zoal?

U kunt op onze Facebookpagina zien welke deelnemers er zijn. Deze wordt steeds bijgewerkt aangezien er tot op het laatste moment nog inschrijvingen kunnen plaats vinden.

Deelnemen aan Wollig Landleven

Heeft u artikelen/producten of een specialisatie die past binnen de thema’s: wol, landleven (lifestyle) of streekproducten, dan bent u van harte welkom als deelnemer.

Wilt u Inschrijven voor deelname? Dat kan via de aanmeldknop. Als deelnemer aan de markt krijgt u een gratis gepersonaliseerde promo die op Facebook en Instagram wordt geplaatst. Deze kunt u zelf zoveel mogelijk delen en natuurlijk uw eigen opmerking/promo tekst eronder plaatsen.

Aanmelden kan via onderstaande knop. Vanaf 13-09-2019 tot 14-09-2019 is er alleen nog mogelijkheid een grondplaats te reserveren/bestellen. Gebruik hiervoor onderstaande knop.

Deelnameformulier voor grondplaatsen, verkoopwagens

 We zien u graag bij Wollig Landleven Diever op 15 september 2019.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.