fbpx

Wollig Landleven fair Diever 2021

zondag 5 september 2021

Tijd: 11:00 uur tot 16:30 uur
Entree: gratis
Parkeren: gratis

Wol, Lifestyle en Streekproducten fair in Diever

Een mooie locatie in het bekende Diever

Dit jaar is Wollig Landleven voor de 4e keer in Diever

Diever is een esdorp in de gemeente Westerveld, in de Nederlandse provincie Drenthe. In 2020 telde het dorp Diever en de directe omgeving daarvan 2.685 inwoners. 

Wollig Landleven in Diever

Een bruisend Drents brinkdorp dat veel heeft te bieden.

Verlichting op Wollig Landleven fair
Op de fair bij Wollig Landleven

Wollig Landleven fair

De 3 thema's van Wollig Landleven

Wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht.

Lifestyle

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. 

Wollig Landleven in Diever

Dit wordt de 4e keer dat Wollig Landleven in Diever neerstrijkt. Dit jaar hebben we een iets andere route/locatie dan de vorige jaren. We gaan de samenwerking met “het Hart van Diever” verder uitbouwen en verleggen daarmee de evenement locatie enigszins.

Maar liefst 60 standhouders laten hun producten en specialiteiten zien, proeven en voelen. Passie, vakmanschap en kwaliteit staan bij hun hoog in het vaandel.

Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops en lifestyle en nog veel meer. Kortom teveel om op te noemen.

Dit willen ze graag allemaal met u delen en nodigen iedereen dan ook graag uit deze fair te komen bezoeken.

Gezelligheid en sfeer voor jong en oud, u bent van harte welkom. We werken samen met het ‘”Hart van Drenthe”, gelegen aan het evenement waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje of even op adem wilt komen.

Mensen die graag het racespectakel in Zandvoort willen bijhouden kunnen kunnen ook gerust komen. In “het Hart van Diever” is een TV scherm zodat tijdens Wollig Landleven ook dat gevolgd kan worden.  

De entree is gratis net als het parkeren.

We zien u graag bij Wollig Landleven Diever.

Overzicht van de deelnemers

Onder het menu “deelnemers overzicht”, vindt u alle deelnemende standhouders. In Diever zijn dit maar liefst 60 binnen de thema’s wol, lifestyle en streekproducten. Ook zijn er Foodtrucks met grill en vlees specialiteiten, poffertjes en vindt u er de authentiek broodovens waar u heerlijk vers gebakken brood kunt kopen. Natuurlijk is onze barista ook weer aanwezig en vinden er BBQ presentaties plaats met o.a. spareribs en meer lekkernijen. Kortom..voor iedereen wat wils bij Wollig Landleven Diever.  

Wollig Landleven en Corona

De organisatie hanteert altijd de meeste recente maatregelen tegen corona. Indien nog van toepassing gelden op het terrein  corona regels. Deze worden op diverse plekken aangegeven.

Publiek krijgt bij entree een muntje voor de telling. Deze dient bij vertrek weer ingeleverd te worden. Op die manier houden we het aantal publiek onder controle. U wordt vriendelijk maar dringend verzocht de aanwijzingen van medewerkers op te volgen. Indien de regelgeving niet wordt nageleefd, kunt u van het terrein worden verwijderd.

Plattegrond, route en parkeren

Bovenaanzicht terrein Diever

Bovenaanzicht locatie Diever

Route naar locatie Diever Drenthe

Bij en om de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis. 

Voor deelnemers

Als u producten of diensten aanbiedt die passen binnen de thema’s wol, lifestyle en streekproducten, dan bent u van harte uitgenodigd om aan te melden voor deelname. Wij verzoeken u dan gebruik te maken van ons online  inschrijfformulier. Klik  hiervoor op de button. 

Verdere informatie vindt u via de Informatie voor deelnemers op de website evenals een briefing kort voor aanvang. 

Logo Wollig Landleven

Like onze Facebook en volg ons op Instagram

U bent altijd op de hoogte van wat zich allemaal afspeelt rondom Wollig Landleven. We vinden het heel leuk als u onze pagina wilt liken en onze Instagram wilt volgen.

Voor deelnemers aan onze markten en fairs hebben we een speciale Facebook community. Hierin houden we u regelmatig op de hoogte van onze fairs, aanbiedingen, nieuwtjes etc.