fbpx

Wollig Landleven fair Vledder 2021

Zondag 25 juli 2021

Let op! Dit is een nieuwe datum (was 6/6/21)

Tijd: 11:00 uur tot 16:30 uur
Entree: gratis
Parkeren: gratis

We gaan weer Vledderen!

Altijd een prima locatie...

De altijd sfeervolle, gezellige en succesvolle fair in Vledder is inmiddels bekend bij publiek en standhouders.

Vledder is een esdorp. in de gemeente Westerveld, in de provincie Drenthe. Het ligt ten noorden van Meppel en ten noordwesten Steenwijk, tussen Frederiksoord en Wapse in. 

Wollig Landleven organiseert  inmiddels voor het 5e jaar een fair op het Lesturgeonplein in de kern van het dorp. De exacte routing is nog niet helemaal duidelijk, maar we hebben 2 varianten: een corona routing en een “normale routing”. Deze laatste is volledig op het plein, de corona uitvoering is een ronde door de straten en over het plein. 

Overzicht van de locatie in Vledder op het Lesturgeonplein. 

Route markt Vledder

Net als in 2020 gaan we met Wollig Landleven en rondje aanhouden door de straten bij het Lesturgeonplein, rondom de Tippe. We moeten nog altijd de corona maatregelen in acht houden, en dat doen we dan ook zeker. 

Er wordt een ingang gecreëerd aan de zijkant van de Tippe waar publiek geteld gaat worden. We houden vanzelfsprekend de 1 1/2 meter regel in acht. Er is een looproute ingesteld (coronamaatregel) Deze is vanaf de ingang linksom. Dus met de klok mee. 

Dit jaar pakken  groot uit door een samenwerking aan te gaan met de kunstmarkt. Beide evenementen waren op dezelfde dag gepland, en samenwerken maakt het mogelijk om er een geweldig evenement van te maken. 

De Wollig Landleven fair

De 3 thema's van Wollig Landleven

Wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht.

Lifestyle

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. 

Geweldig leuke activiteiten voor jong en oud

  • Diverse Workshops
  • Streekproducten proeverij
  • Muziek
  • Presentaties
  • Homedecoraties
  • Breien, haken, verven, spinnen
  • En nog veel meer
  • Catering
  • Foodtrucks

Wollig Landleven en Corona

De organisatie hanteert altijd de meeste recente maatregelen tegen corona. Indien nog van toepassing gelden op het terrein  corona regels. Deze worden op diverse plekken aangegeven. U wordt vriendelijk maar dringend verzocht de aanwijzingen van medewerkers op te volgen. Indien de regelgeving niet wordt nageleefd, kunt u van het terrein worden verwijderd.

Plattegrond, route en parkeren

Plattegrond Vledder 2021

Bovenaanzicht Wollig Landleven Vledder 2021

Route naar het Lesturgeonplein Vledder

Bij en om de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis. 

Voor deelnemers

Als u producten of diensten aanbiedt die passen binnen de thema’s wol, lifestyle en streekproducten, dan bent u van harte uitgenodigd om aan te melden voor deelname. Wij verzoeken u dan gebruik te maken van ons online  inschrijfformulier. Klik  hiervoor op de button. 

Verdere informatie vindt u via de Informatie voor deelnemers op de website evenals een briefing kort voor aanvang. 

Like onze Facebook en volg ons op Instagram

U bent altijd op de hoogte van wat zich allemaal afspeelt rondom Wollig Landleven. We vinden het heel leuk als u onze pagina wilt liken en onze Instagram wilt volgen.

Voor deelnemers aan onze markten en fairs hebben we een speciale Facebook community. Hierin houden we u regelmatig op de hoogte van onze fairs, aanbiedingen, nieuwtjes etc.