fbpx

Wollig Landleven fair Vledder 2024

Zondag 9 juni 2024

Tijd: 11:00 uur tot 16:30 uur
Entree: gratis
Parkeren: gratis

We gaan weer Vledderen!

Altijd een sfeervolle locatie...

Vele standhouders zullen zich zondag 9 juni presenteren op de 7e Wollig Landleven fair in Vledder.

Een bijzonder leuke mix van Wol, Lifestyle en Streekproducten die u door vakmensen met passie voor hun vak wordt voorgeschoteld. 

Sfeer, passie en vakmanschap. Dat zijn de ingrediënten van Wollig Landleven fairs.   Een fair die leuk is voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops en lifestyle en nog veel meer. Kortom te veel om op te noemen.

Vledder is een esdorp. in de gemeente Westerveld, in de provincie Drenthe. Het ligt ten noorden van Meppel en ten noordwesten Steenwijk, tussen Frederiksoord en Wapse in. 

Wollig Landleven organiseert inmiddels voor het 7e jaar een fair op het Lesturgeonplein en omliggende straten in de kern van het dorp. 

Overzicht van de locatie in Vledder op het Lesturgeonplein. 

De Wollig Landleven fair

De 3 thema's van Wollig Landleven

Wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht.

Lifestyle

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. 

Geweldig leuke mix voor jong en oud

 • Van alles met wol
 • Streekproducten proeverij
 • Muziek
 • Presentaties
 • Homedecoraties
 • Kunst
 • Kleding
 • Lichaamsverzorging
 • Breien, haken, verven, spinnen
 • Catering
 • Foodtrucks
 • En nog veel meer…
Robert Weston Singer Songwriter bij Wollig Landleven Oldeberkoop
Robert Weston, een country singer-songwriter uit Assen treed de hele dag op over de fair.

Plattegrond, route en parkeren

Plattegrond Wollig Landleven Vledder 2023
Plattegrond Wollig Landleven Fair Vledder 2024

Bij en om de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis. 

Voor deelnemers

Als u producten of diensten aanbiedt die passen binnen de thema’s wol, lifestyle en streekproducten, dan bent u van harte uitgenodigd om aan te melden voor deelname. Wij verzoeken u dan gebruik te maken van ons online  inschrijfformulier. Klik  hiervoor op de button. 

Verdere informatie vindt u via de Informatie voor deelnemers op de website evenals een briefing kort voor aanvang. 

Logo Wollig Landleven bruine letters

Like onze Facebook en volg ons op Instagram

U bent altijd op de hoogte van wat zich allemaal afspeelt rondom Wollig Landleven. We vinden het heel leuk als u onze pagina wilt liken en onze Instagram wilt volgen.