fbpx

Wollig Landleven fair Zorgvlied 2022

zondag 7 augustus 2022

Tijd: 11:00 uur tot 16:30 uur
Entree: gratis
Parkeren: gratis

Wollig Landleven Zorgvlied

Middenin het toeristisch gebied van het Drents-Friese woud

In 2021 waren we hier voor het eerst en dat is een groot succes gebleken. Heel veel bezoekers bezochten toen de sfeervolle fair in het pittoreske dorpje Zorgvlied. Dit jaar gaan we nog groter uitpakken.

Zorgvlied is een dorp in de gemeente Westerveld in de Nederlandse provincie Drenthe. Het ligt vlak bij de grens met de provincie Friesland. Het dorp heeft zijn naam te danken aan een – nu verdwenen – villa “Zorgvlied”

De locatie wordt omringd door vele campings en vakantieparken. Ruim 16000 reserveringen kunnen er plaats vinden.

Zorgvlied foto Wollig Landleven

Een heel klein maar uiterst sfeervol dorpje tussen vele campings en recreatieparken. 

Wollig Landleven fair

De 3 thema's van Wollig Landleven

Wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht.

Lifestyle

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. 

Wollig Landleven in Zorgvlied

Wollig Landleven gaat zijn locaties uitbreiden. Zo hebben we nu ook een prachtige locatie in Heerde bij kasteel Vosbergen, en nu gaan we neerstrijken in het pittoreske dorpje Zorgvlied.  Werkelijk een prachtige locatie middenin het toeristische gebied met vele duizenden vakantiegangers.

Wollig Landleven gaat dit dorpje omtoveren in een fair met wol, lifestyle en streekproducten. We willen er een typisch Drents landelijk gebeuren van maken. Sfeer, gezelligheid en ontspanning middenin de heidevelden van dit mooie gebied. 

We verwelkomen hier graag vele standhouders die producten, diensten of specialiteiten hebben die passen binnen onze 3 thema’s. Inschrijven kan via de button onderaan, of via het menu info& Inschrijven deelnemers.

Geweldig leuke activiteiten voor jong en oud

  • Diverse Workshops
  • Streekproducten proeverij
  • Muziek
  • Presentaties
  • Homedecoraties
  • Breien, haken, verven, spinnen
  • Catering
  • Foodtrucks
  • En nog veel meer

Plattegrond, route en parkeren

bovenaanzicht Zorgvlied

Bovenaanzicht Zorgvlied

Route naar Zorgvlied Drenthe

Bij en om de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis. 

Voor deelnemers

Als u producten of diensten aanbiedt die passen binnen de thema’s wol, lifestyle en streekproducten, dan bent u van harte uitgenodigd om aan te melden voor deelname. Wij verzoeken u dan gebruik te maken van ons online  inschrijfformulier. Klik  hiervoor op de button. 

Verdere informatie vindt u via de Informatie voor deelnemers op de website evenals een briefing kort voor aanvang. 

Logo Wollig Landleven bruine letters

Like onze Facebook en volg ons op Instagram

U bent altijd op de hoogte van wat zich allemaal afspeelt rondom Wollig Landleven. We vinden het heel leuk als u onze pagina wilt liken en onze Instagram wilt volgen.

Voor deelnemers aan onze markten en fairs hebben we een speciale Facebook community. Hierin houden we u regelmatig op de hoogte van onze fairs, aanbiedingen, nieuwtjes etc.