fbpx

Wollig Landleven Lentefair Vollenhove

Zaterdag 2 april 2022

Tijd: 11:00 uur tot 17:00 uur

Gratis entree
 

In het hart van het mooie stadje Vollenhove

Wollig Landleven Lentefair Vollenhove 2022

De Wollig Landleven Winterfair is in samenwerking met de VOC Vollenhove en wordt gehouden op het Voorpoortplein, Molenberg, Voorpoort, Kerkstraat. Op zaterdag 2 april zal de lentefair plaats vinden van 11:00 uur tot 17:00 uur. 

Sfeer, passie en vakmanschap. Dat zijn de ingrediënten van een Wollig Landleven fair. Een fair die leuk is voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops en lifestyle en nog veel meer. Kortom teveel om op te noemen.

Een Wollig Landleven fair is anders dan andere, ook omdat we nauw samenwerken met lokale organisaties om tot een geweldig evenement te komen voor dames en heren, voor jong en oud. 

Promo Wollig Landleven lentefair 2022

De 3 hoofdthema's van Wollig Landleven

Wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht. 

Lifestyle

Lifestyle op de Wollig Landleven fairs

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. 

Een bijzonder leuk amusement programma

De samenwerking tussen Wollig Landleven en de VOC Vollenhove brengt naast de de fair ook nog een bijzonder leuk programma voor jong en oud. 

Paardentaxi route Wollig Landleven Vollenhove 2022

Rondritten met paard en wagens

Paard en wagens bij Wollig Landleven Vllenhove

Maar liefst 4 aangespannen wagens met paarden gaan een rondrit verzorgen door Vollenhove.  Voor slechts €1,- per persoon kun je kiezen uit 2 routes. Taxi haltes zie het kaartje.  Taxihalte centraal is bij Kerkstraat/Voorpoortplein. 

Singer-songwriter BMorris

Singer-songwriter B.Morris zal de gehele dag live spelen over de gehele fair. Hij heeft al verschillende albums uitgebracht en werkt nu aan zijn nieuwste album. Country/folk/blues en oldies…het is een genot om naar hem te luisteren. Hij weet altijd de juiste sfeer te brengen op de Wollig Landleven fairs. 

The Wayfaring

Vanaf 13.30 tot 16.00 weer genieten van The Wayfaring met bekende en minder bekende Country-Songs! Nieuwe lekkere nummers met een country-twist in ons programma

Plattegrond, route en parkeren

Wollig Landleven lentefair 2022 bovenaanzicht

Bovenaanzicht evenement-terrein in het centrum van Vollenhove. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Route naar Wollig Landleven Vollenhove 2022

Ook deelnemen aan een Wollig Landleven fair?

Als u producten of diensten aanbiedt die passen binnen de thema’s wol, lifestyle en streekproducten, dan bent u van harte uitgenodigd om aan te melden voor deelname. Ook foodtrucks zijn welkom. Wij verzoeken u dan gebruik te maken van ons online  inschrijfformulier. Klik  hiervoor op de button. 

Verdere informatie vindt u via de Informatie voor deelnemers op de website evenals een briefing kort voor aanvang.