fbpx

Wollig Landleven fair Oldeberkoop 2024

Zondag 31 maart (1ste paasdag)

Tijd: 11:00 uur tot 16:30 uur
Entree: gratis
Parkeren €2,-

Ruim 90 specialisten met wol, lifestyle en streekproducten fair in Oldeberkoop.

Evenementen terrein Doevekamp Oldeberkoop

Oldeberkoop is een dorp in de gemeente Ooststellingwerf in de Nederlandse provincie Friesland. Het dorp ligt ongeveer 12 kilometer ten noordoosten van Wolvega tussen Nijeholtpade en Nijeberkoop. Op 1 januari 2020 telde het dorp 1.560 inwoners. Onder het dorp vallen ook de buurtschappen Bekhof en Deddingabuurt. (monumenten). 

Sfeer, passie en vakmanschap. Dat zijn de ingrediënten van een Wollig Landleven fair. 31 maart (1ste paasdag) zijn we met Wol, Lifestyle en Streekproducten voor de derde keer in Oldeberkoop.  Een fair die leuk is voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops, kleding en lifestyle en nog veel meer. Kortom te veel om op te noemen. Tientallen standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten. 

Wollig Landleven Oldeberkoop Doevenkamp

Op een prachtige locatie tegenover hotel Lunia zal de fair worden gehouden. 

De Wollig Landleven fair

Hotel Lunia bij Wollig Landleven Fair

Wollig Landleven wordt gehouden op het evenementen terrein Doevenkamp Molenhoek 2, 8421 PG Oldeberkoop, recht tegenover hotel Lunia. Tijdens de fair kunt u genieten op het terras op een geweldige locatie met uitzicht op de fair of kunt u een heerlijk hapje eten. Gewoon genieten dus.  

Robert Weston Singer Songwriter bij Wollig Landleven Oldeberkoop

De stemming wordt helemaal top gemaakt door Robert Weston.

Een country singer- songwriter uit Assen, Drenthe, die zich laat inspireren door countryzangers als John Denver, George Strait en Garth Brooks, maar dit in zijn liedjes combineert met het nieuwe countrygeluid uit Nashville. Niet voor niets nam Robert in juni 2022 een EP op met Luke Combs producer Kenny Royster in Nashville, Tennessee. 

Dit was mogelijk door het organiseren van een crowdfunding via Voordekunst waarbij er maar liefst ruim 11.000 euro werd geïnvesteerd. De EP komt uit in het najaar van 2023, maar inmiddels er is een tweetal singles gereleased van deze opnames. ‘A Million Things Wrong’ en ‘Gonna Write Me a Drinkin’ Song’.

Robert reist regelmatig af naar Amerika om hier te werken met country music songwriters en om nieuw materiaal op te nemen. 

https://linktr.ee/robertweston

De 3 thema's van Wollig Landleven

Wol

Wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht. Ook zijn er workshops en is er een heuse handwerkvrijplaats waar iedereen kan aanschuiven en meedoen. Kennis delen, vragen stellen, leren spinnen…noem het maar op. 

Lifestyle

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Streekproducten

Lifestyle producten bij Wollig Landleven

Wollig Landleven omarmt de streekproducten. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. 

Deelnemerslijst Oldeberkoop

Iedere Wollig Landleven fair is weer anders. De specialisten (standhouders) boeken altijd iedere fair apart. Ongeveer 60% is aanwezig op alle fairs, 40% is wisselend en ook afhankelijk van de locatie. (lokale deelnemers) Vanzelfsprekend kunnen er altijd deelnemers afvallen wegens ziekte of weersomstandigheden. Ongeveer 14 dagen voor aanvang wordt de deelnemerslijst online gezet zodat u altijd goed inzicht heeft.  De deelnemerslijst wordt onder onderstaande knop geplaatst. 

Plattegrond, route en parkeren

Plattegrond Wollig Landleven Fair Oldeberkoop 2024

Plattegrond Wollig Landleven fair Oldeberkoop 2024.

Let op! Parkeren langs de N353 is niet toegestaan. Politie bekeurd. 

Route naar Wollig Landleven Oldeberkoop.

Adres: Molenhoek 2, 8421 PG Oldeberkoop

Voor deelnemers

Als u producten of diensten aanbiedt die passen binnen de thema’s wol, lifestyle en streekproducten, dan bent u van harte uitgenodigd om aan te melden voor deelname. Wij verzoeken u dan gebruik te maken van ons online  inschrijfformulier. Klik  hiervoor op de button. 

Verdere informatie vindt u via de pagina voor deelnemers  op de website evenals een briefing kort voor aanvang.