fbpx

Wollig Landleven Schaapscheerders- feest Elspeet 2023

Zaterdag 1 juli 2023

Schaapscheerdersfeest is van 10:00 tot 16:30 uur
Parkeren: €2,-

Wol, Lifestyle, Streekproducten, Feest en Schapen scheren...

Rondom de schaapskooi in het prachtige dorp Elspeet.

Wollig Landleven is inmiddels bekend om zijn gezellige, sfeervolle en kwaliteit fairs. Dit jaar gaat het jaarlijkse schaapscheerdersfeest in Elspeet weer door Wollig Landleven georganiseerd worden, in samenwerking met de ondernemersvereniging.

Tientallen kramen en verkoop-stands zullen aanwezig zijn op deze fair. Standhouders met passie en vakmanschap laten hun producten, creaties en specialiteiten zien. Een unieke mix van wol, lifestyle en streekproducten.

Schaapskooi Elspeet bij Wollig Landleven Schaapscheerdersfeest 2022

Elspeet is een dorp in de gemeente Nunspeet op de Veluwe, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp heeft, inclusief het buitengebied, 4.730 inwoners. De herkomst van de naam Elspeet is niet eenduidig bekend. En wordt wel in verband gebracht met oud en speet verwijst naar ontginning, omgespitte grond.

De schaapskooi in het schitterend gelegen dorp Elspeet.

Wollig Landleven fair

De 3 thema's van Wollig Landleven

Wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht.

Lifestyle

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. 

Wollig Landleven Fair in Elspeet

Een prachtige locatie midden in het toeristische gebied met vele duizenden vakantiegangers.

Wollig Landleven gaat het schaapscheerdersfeest omarmen met wol, lifestyle en streekproducten.

Sfeer, passie en vakmanschap. Dat zijn de ingrediënten van een Wollig Landleven fair. 1 juli zijn we met Wol, Lifestyle en Streekproducten in Elspeet.  Een fair die leuk is voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops, kleding en lifestyle en nog veel meer. Kortom teveel om op te noemen. Ruim 60 standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten. 

Als je passie en interesse hebt voor wol, landleven (lifestyle) en streekproducten, dan kunt u dit niet missen. Sfeer, gezelligheid voor jong en oud.
We verwelkomen hier ook graag vele standhouders die producten, diensten of specialiteiten hebben die passen binnen onze 3 thema’s. Inschrijven kan via de button onderaan, of via het menu info& Inschrijven deelnemers.

Een geweldig leuk amusementsprogramma voor jong en oud (nog in ontwikkeling)

  • DIT GEDEELTE WORDT STEEDS GEUPDATED.
  • Diverse Workshops
  • Streekproducten proeverij
  • Muziek
  • Presentaties
  • Homedecoraties
  • Breien, haken, verven, spinnen
  • Catering
  • Foodtrucks
  • Rondritten met rijtuigen. 

Wollige taferelen tijdens het schaapscheerdersfeest

Plattegrond, route en parkeren

Wollig LAndleven schaap under construction

In ontwikkeling

Route naar Wollig Landleven Schaapscheerdersfeest Elspeet 2022

Bij de locatieis voldoende parkeergelegenheid. Zie kaartje) 

Entree gratis
Parkeren €2,-

Wollig Landleven Elspeet Fair parcours

Voor deelnemers

Als u producten of diensten aanbiedt die passen binnen de thema’s wol, lifestyle en streekproducten, dan bent u van harte uitgenodigd om aan te melden voor deelname. Wij verzoeken u dan gebruik te maken van ons online  inschrijfformulier. Klik  hiervoor op de button. 

Verdere informatie vindt u via de Informatie voor deelnemers op de website evenals een briefing kort voor aanvang. 

Logo Wollig Landleven bruine letters

Like onze Facebook en volg ons op Instagram

U bent altijd op de hoogte van wat zich allemaal afspeelt rondom Wollig Landleven. We vinden het heel leuk als u onze pagina wilt liken en onze Instagram wilt volgen.

Voor deelnemers aan onze markten en fairs hebben we een speciale Facebook community. Hierin houden we u regelmatig op de hoogte van onze fairs, aanbiedingen, nieuwtjes etc.