fbpx

Wollig Landleven Vestingfair Steenwijk 2024

Woensdag 28 augustus 2024

Tijd: 11:00 uur tot 17:00 uur
Entree: gratis

Een sfeervolle fair op het historische plein en aangrenzende straten.

In samenwerking met ondernemersvereniging Steenwijk Vestingstad gaan we een grote Wollig Landleven Vestingfair organiseren in het centrum van Steenwijk.  

De laatste woensdag van de druk bezochte Vestingfeesten staat volledig in het teken van Wollig Landleven Vestingfair Steenwijk. Geniet van al het moois in de gezellige Vestingstad!  

Logo Steenwijk
Steenwijk plein foto voor Wollig Landleven Fair Steenwijk

Vier de Vestingfeesten 

De vestingstad Steenwijk staat deze zomer bol van de activiteiten. Vanaf het ONTZET Festival  tot De Nacht van Steenwijk op donderdagavond in augustus is het iedere woensdag feest en vertier wat de klok slaat. Beleef het mee in Steenwijk! 

Hutte cosmetics bij Wollig Landleven
Wol

Wollig Landleven fair

De 3 thema's van Wollig Landleven

Wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht.

Lifestyle

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Streekproducten

Lifestyle producten bij Wollig Landleven

Wollig Landleven omarmt de streekproducten. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. 

Wollig Landleven Vestingfair in Steenwijk.

 . 

Tientallen standhouders presenteren hun producten en specialiteiten vol passie en vakmanschap.

Gezelligheid, sfeer en mooie producten zijn de ingrediënten van Wollig Landleven, fairs die leuk zijn voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor wol, breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, sierraden, outdoor, workshops en lifestyle en nog veel meer. Kortom te veel om op te noemen.
Heb je passie voor wol, lifestyle of streekproducten, dan kun je dit niet missen.
U bent van harte welkom op de Wollig Landleven 

Geweldig leuke activiteiten voor jong en oud

  • Streekproducten proeverij
  • Muziek
  • Presentaties
  • Homedecoraties
  • Breien, haken, verven, spinnen
  • Catering
  • Foodtrucks
  • En nog veel meer

De deelnemers (klik hier)

Plattegrond, route en parkeren

Wollig Landleven schaap under construction

Fairparcours Wollig Landleven Fair. (wordt nog ingevoerd)

Route naar Vestingstad Steenwijk

Voor deelnemers

Als u producten of diensten aanbiedt die passen binnen de thema’s wol, lifestyle en streekproducten, dan bent u van harte uitgenodigd om aan te melden voor deelname. Wij verzoeken u dan gebruik te maken van ons online  inschrijfformulier. Klik  hiervoor op de button. 

Verdere informatie vindt u via de Informatie voor deelnemers op de website evenals een briefing kort voor aanvang. 

Logo Wollig Landleven bruine letters

Like onze Facebook en volg ons op Instagram

U bent altijd op de hoogte van wat zich allemaal afspeelt rondom Wollig Landleven. We vinden het heel leuk als u onze pagina wilt liken en onze Instagram wilt volgen.

Voor deelnemers aan onze markten en fairs hebben we een speciale Facebook community. Hierin houden we u regelmatig op de hoogte van onze fairs, aanbiedingen, nieuwtjes etc.