fbpx

Wollig Landleven Zomerfair Centrum Epe

zondag 25 juni 2023

Tijd: 11:00 uur tot 16:30 uur
Entree: gratis

Een prachtige locatie in het hart van Epe

Een nieuwe locatie in het centrum van Epe

Epe is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, in het noordoostelijke deel van de Veluwe. De gemeente telt 33.246 inwoners en heeft een oppervlakte van 157,25 km². De hoofdplaats van de gemeente is het gelijknamige dorp Epe.
In samenwerking met de ondernemersvereniging Epe organiseren we hier een Wollig Landleven fair met een bijzonder leuk omlijstingsprogramma. 
Wollig Landleven Fair Centrum Epe

Centrum van Epe

Wollig Landleven fair

Vledder 2021

De 3 thema's van Wollig Landleven

Wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht.

Lifestyle

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. 

Wollig Landleven Zomerfair Centrum Epe

Wol, Lifestyle en Streekproducten…
Dat zijn de hoofdthema’s van de Wollig Landleven fair in Epe op 25 juni aanstaande.
Sfeer, passie en vakmanschap. Dat zijn de ingrediënten van een Wollig Landleven fair. Vele standhouders presenteren daar hun mooie producten of specialiteiten.
Gezelligheid, sfeer en mooie producten. Een fair die leuk is voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops en lifestyle en nog veel meer. Kortom te veel om op te noemen.
Voor de mensen die gek zijn op breien, spinnen, haken, verven etc.
Organisatie en standhouders nodigen u van harte uit. 

Deelnemers

Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt.
Onder het menu “deelnemers overzicht”, vindt u alle deelnemende standhouders. In Epe zijn dit maar liefst bijna 80 binnen de thema’s wol, lifestyle en streekproducten. Ook zijn er Foodtrucks met grill en vlees specialiteiten, poffertjes, heerlijke wafels en steekijs. Natuurlijk is onze barista ook weer aanwezig en kunt u bij hem de lekkerste koffie krijgen of een heerlijke chocomelk.   Kortom..voor iedereen wat wills bij Wollig Landleven Zomerfair Centrum Epe.

Geweldig leuk voor jong en oud

 • Diverse Workshops
 • Streekproducten proeverij
 • Muziek
 • Presentaties
 • Homedecoraties
 • Breien, haken, verven, spinnen
 • HandwerkTrefpunt
 • Catering
 • Foodtrucks
 • En nog veel meer

Worden honden ook toegelaten?

Mag de hond mee

Op de fairs van Wollig Landleven zijn honden altijd welkom. We vragen echter wel wat discipline van de hondenbezitters:

 • Honden moeten aangelijnd.
 • Eventuele uitwerpselen moeten direct worden opgeruimd.
  Helaas worden we vaak geconfronteerd met poep die niet wordt opgeruimd. We doen dus een dringend beroep op uw fatsoen.

Plattegrond, route en parkeren

Wollig LAndleven schaap under construction

In ontwikkeling

Bij de locatie is ruim voldoende parkeergelegenheid. 

Voor deelnemers

Als u producten of diensten aanbiedt die passen binnen de thema’s wol, lifestyle en streekproducten, dan bent u van harte uitgenodigd om aan te melden voor deelname. Wij verzoeken u dan gebruik te maken van ons online  inschrijfformulier. Klik  hiervoor op de button. 

Verdere informatie vindt u via de Informatie voor deelnemers op de website evenals een briefing kort voor aanvang. 

Logo Wollig Landleven

Like onze Facebook en volg ons op Instagram

U bent altijd op de hoogte van wat zich allemaal afspeelt rondom Wollig Landleven. We vinden het heel leuk als u onze pagina wilt liken en onze Instagram wilt volgen.

Alleen voor deelnemers van onze markten en fairs hebben we een speciale Facebook community. Hierin houden we u regelmatig op de hoogte van onze fairs, aanbiedingen, nieuwtjes etc.