fbpx

Wollig Landleven Zomerfair Nijstad (Hoogeveen) 2024

Zondag 28 juli 2024

Tijd: 11:00 uur tot 16:30 uur
Entree: gratis

Wol, Lifestyle en Streekproducten fair bij paviljoen Nijstad

Een mooie nieuwe locatie bij paviljoen Nijstad (Hoogeveen)

“Paviljoen Nijstad is een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen, direct aan de A28. Hier kunt u genieten aan het water. Het strand is een unieke plek waar niks moet maar alles mag. Dus relax en krijg direct een vakantiegevoel. In het restaurant gebruiken ze veel ingrediënten van diverse lokale leveranciers en streven ernaar om zoveel mogelijk biologische producten te gebruiken.

Wollig Landleven gaat hier een heuse zomerfair organiseren met de bekende thema’s: Wol, Lifestyle en Streekproducten. Het parkeerterrein en omliggende terreinen wordt daarvoor omgetoverd en het parkeren wordt daarvoor verhuisd. 

Zomers genieten, muziek, heerlijke hapjes en drankjes, zwemmen en de leukste dingen kopen op bij de talrijke stand met mensen die passie en kennis hebben van hun producten.

Wollig Landleven fair paviljoen Nijstad foto

Wollig Landleven Zomerfair bij Paviljoen Nijstad.

Lifestyle op de Wollig Landleven fairs
Hutte cosmetics bij Wollig Landleven
Wol

Wollig Landleven fair

De 3 thema's van Wollig Landleven

Wol

Kaarderij Wollust wol

Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht.

Lifestyle

Dit thema biedt een breed scala aan van alles wat met Lifestyle te maken heeft. Kleding, Huisdecoratie, outdoor, hout producten, oliën, exclusieve tassen, vele producten gemaakt van leer, sieraden, teveel om op te noemen.

Streekproducten

Wollig Landleven omarmt de streekproducten. Wij willen u graag kennis laten maken met de vele professionele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten en ragouts en nog veel meer. 

Wollig Landleven in Diever

Ruim 60 standhouders laten hun producten en specialiteiten zien, proeven en voelen. Passie, vakmanschap en kwaliteit staan bij hun hoog in het vaandel.

Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, lichaamsverzorging, beauty, workshops en lifestyle en nog veel meer. Kortom te veel om op te noemen.

Dit willen ze graag allemaal met u delen en nodigen iedereen dan ook graag uit deze fair te komen bezoeken.

Gezelligheid en sfeer voor jong en oud, u bent van harte welkom. We werken samen met het Paviljoen Nijstad, gelegen aan het evenement waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje of even op adem wilt komen.

De entree is gratis.

We zien u graag bij Wollig Landleven Zomerfair Paviljoen Nijstad (Hoogeveen)

Robert Weston bij Wollig Landleven Fairs

Singer Songwriter Robert Weston komt gedurende de gehele dag live zijn geweldig repertoire ten gehore brengen. Blues, Country, Folk en Oldies…alles passeert de revue.  

Overzicht van de deelnemers

Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt maar is op dit moment nog niet actief.

Plattegrond, route en parkeren

Plattegrond Wollig Landleven Nijstad Hoogeveen 2023
Deze kolom wordt nog bijgewerkt

Plattegrond Wollig Landleven Zomerfair Nijstad (Hoogeveen) 2024

Route naar locatie Nijstad bij Hoogeveen Drenthe

Bij en om de locatie is voldoende parkeergelegenheid.

Voor deelnemers

Als u producten of diensten aanbiedt die passen binnen de thema’s wol, lifestyle en streekproducten, dan bent u van harte uitgenodigd om aan te melden voor deelname. Wij verzoeken u dan gebruik te maken van ons online  inschrijfformulier. Klik  hiervoor op de button. 

Verdere informatie vindt u via de Informatie voor deelnemers op de website evenals een briefing enkele dagen voor aanvang. 

Logo Wollig Landleven

Like onze Facebook en volg ons op Instagram

U bent altijd op de hoogte van wat zich allemaal afspeelt rondom Wollig Landleven. We vinden het heel leuk als u onze pagina wilt liken en onze Instagram wilt volgen.

Voor deelnemers aan onze markten en fairs hebben we een speciale Facebook community. Hierin houden we u regelmatig op de hoogte van onze fairs, aanbiedingen, nieuwtjes etc.